Vegetables / Vegetable Products

D’Arta

LinkedIn Pinterest Tumblr

D’Arta werd in 1988 opgericht door de families Talpe & De Backere en profileert zich als de ‘totale diepvries-shopping-oplossing’. Samen met haar meer dan 350 medewerkers levert de onderneming een ruim aanbod van groenten, fruit en bereide voeding aan de voedingssector en de detailhandel, maar eveneens aan industriële klanten.

Vandaag beschikt D’Arta over productiefaciliteiten in België en Portugal. Van daaruit brengt het bedrijf elk jaar een slordige 140 miljoen kilo aan producten op de markt in de vorm van meer dan 2500 verschillende verpakte artikels. Het aanbod omvat veel private labels, maar de meeste producten zijn tevens verkrijgbaar onder het succesvolle huismerk GREENS.

De centrale productie van groenten, fruit en kant-en-klare gerechten bevordert de service aan de klant. De Portugese fabriek vervolledigt het aanbod met mediterrane producten, die perfect traceerbaar zijn van het veld tot bij de klant.

Klantentevredenheid vormt een absolute prioriteit voor D’Arta. Dat vertaalt zich in onafgebroken investeringen in de productiefaciliteiten. Het leverde de onderneming het statuut op van erkend leider inzake automatisering, innovatie en duurzame productie.

Onder het motto ‘It’s a green green world’ investeert D’Arta eveneens in energie-efficiënte machines, zonnepanelen, alternatieve transportsystemen en duurzame watersystemen.